Link naar de Linkedin website

Studiekeuze op scholen

 
Accelerant verzorgt lessen keuzebegeleiding en workshops studiekeuze ter aan-vulling van de begeleiding door mentoren en decanen.
Lessen keuzebegeleiding
In deze lessen leren de scholieren wat er komt kijken bij het maken van keuzes.
In de onderbouw helpt Accelerant de scholieren voor te bereiden op de profielkeuze. Er zijn aparte programma’s voor klas 1 en 2 van HAVO/VWO en voor klas 3 HAVO/VWO.
Scholieren uit de bovenbouw en de examenklassen worden uiteraard uitgebreid geïnformeerd over vervolgopleidingen. De studiekeuzebegeleiding wordt verder verdiept, doordat ook  aandacht besteed wordt aan de kwaliteiten, drijfveren en interessen van de scholieren.
Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever worden deze lessen op maat gemaakt.
Workshop “Jouw studiekeuze”
Accelerant kan de workshop “Jouw studiekeuze” op uw school verzorgen. In kleine groepjes (van 3 tot 5 personen) krijgen leerlingen meer zicht op hun kwaliteiten, interesses en drijfveren. Daarnaast krijgen ze meer duidelijkheid over het maken van keuzes.
Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever kunnen deze workshops worden aangepast en aan grotere groepen leerlingen worden gegeven.
Individuele studiekeuzebegeleiding
Accelerant kan de individuele studiekeuzebegeleiding op uw school verzorgen. Bedoeld voor leerlingen die niet genoeg hebben aan de begeleiding van decaan of mentor.
Tarieven: op aanvraag
Home        Over Accelerant        Veelgestelde vragen    Links        Contact

Copyright (c) 2018. Accelerant. All rights reserved.

Designed by Haceel ICT